شاخص وزن قیمت

ساخت وبلاگ

شاخص با وزن قیمت به شاخص سهام اشاره دارد که در آن شرکت های عضو بر اساس یا به نسبت قیمت هر سهم از شرکت عضو مربوطه که در نقطه خاص از زمان غالب است ، اختصاص می یابد و به پیگیری سلامت کلی اقتصاد کمک می کندهمراه با شرایط فعلی آن.

DJIA (میانگین صنعتی داو جونز) یکی از شاخص های قیمت وزن در جهان است.

فهرست مطالب

فرمول شاخص وزن قیمت

فرمول PWI = جمع قیمت سهام در فهرست / تعداد اعضا در فهرست.

وزن (i) = قیمت سهام (i) / مبلغ کل قیمت اعضا ؛

Price-Weighted-Index-Formula

شما می توانید از این تصویر در وب سایت ، الگوهای و غیره خود استفاده کنید ، لطفاً پیوند انتساب را در اختیار ما قرار دهید که چگونه می توان انتساب را ارائه داد؟لینک مقاله برای لینک پیوند برای مثال: منبع: شاخص قیمت وزن (Wallstreetmojo.com)

مثال ها

از محاسبه شاخص زیر ، هر سهام چه نسبت را نشان می دهد؟

وزن نتفلیکس در شاخص فوق می تواند به صورت محاسبه شود ،

price-weighted index example 1

= 0. 7652 دلار

وزن فورد در شاخص فوق را می توان محاسبه کرد ،

price-weighted index example 2

= 0. 0365 دلار

وزن بال وحشی بوفالو در شاخص فوق می تواند محاسبه شود ،

pwi example 3

= 0. 1983 دلار

بنابراین ، محاسبه به شرح زیر است ،

pwi example 4

PWI = 95. 83 دلار

دو شاخص بزرگ با وزن

  1. میانگین صنعتی داو جونز - بر اساس 30 سهام ایالات متحده
  2. Nikkei Dow - بر اساس 225 سهام

مزایای

  • پیگیری سلامت کلی اقتصاد و وضعیت فعلی اقتصاد آسان است.
  • این سرمایه گذاران را به تصمیم گیری می دهد تا تصمیم بگیرند و با کمک داده های تاریخی در فهرست ، ایده ای را به سرمایه گذاران ارائه می دهد که چگونه بازار در گذشته نسبت به موقعیت های خاص واکنش نشان داده است.
  • یکی از مهمترین مزایای شاخص وزن قیمت ، سادگی آن است. محاسبه و درک آن آسان است و طرح توزین ساده است.

معایب

  • اگر قیمت تغییرات سهام شرکت های کوچک با تغییر قیمت در سهام شرکت بزرگ ، تأثیر یکسانی بر شاخص داشته باشد.
  • قیمت سهام در فهرست شاخص خوبی از ارزش واقعی بازار آن نیست.
  • شرکت های کوچک با قیمت سهم بالاتر ممکن است وزن بالاتری داشته باشند و شرکت های بزرگتر با قیمت پایین دارای وزن کمتری خواهند بود که این یک تصویر نامشخص یا نامشخص از بازار را نشان می دهد.
  • یکی از مهمترین معایب یا تعصبات جدی این است که سهام که به طور اسمی قیمت سهم بالاتری دارد بیشترین تأثیر را در شاخص دارد و به همین دلیل ، بیشتر شاخص های سهام از شاخص وزن قیمت استفاده نمی کنند.
  • یکی از معایب آن این است که حتی در صورت تقسیم سهام ، تعدیل با تقسیم کننده انجام می شود و منجر به تغییرات خودسرانه در وزن می شود.
  • با توجه به تقسیم سهام SplitsStock SplitsStock به فرایندی اشاره دارد که به موجب آن یک شرکت تعداد سهام خود را افزایش می دهد و قیمت هر سهم سهام را کاهش می دهد. بیشتر بخوانید ، قیمت بنگاه های در حال رشد کاهش می یابد ، که باعث کاهش تعصب به شاخص می شود.
  • یک شاخص به یک بازار خاص دسترسی دارد ، و به این معنی نیست که 100 ٪ دقیق است و چندین عامل جهت بازار را تغییر می دهند که گاهی اوقات در یک شاخص منعکس نمی شود.
  • در این روش ، شرکت های کوچک و بزرگ در قیمت شاخص از اهمیت یا ارزش یکسانی برخوردار هستند.

محدودیت ها

  • تقسیم کننده باید هر زمان که تقسیم سهام یا سود سهام وجود داشته باشد ، تنظیم شود. در غیر این صورت ، این شاخص قادر به اندازه گیری رشد واقعی نخواهد بود. بنابراین این بدان معنی است که تقسیم سهام باعث ایجاد مشکلات می شود.
  • اگر به طور دقیق به شاخص وزن قیمت نگاه کنید ، به هیچ وجه یک شاخص نیست. این یک متوسط است ؛این شاخص چیزی نیست جز مقایسه میانگین محاسبه شده در حال حاضر با همان مقدار پایه.
  • قیمت امنیتی یا قیمت سهام به تنهایی نمی تواند ارزش واقعی بازار خود را برقرار کند. این عوامل بازار عرضه و تقاضا را نادیده می گیرد.
  • شاخص قیمت وزن این است که نسبت به سهام قیمت بالا مغرضانه است.

نکات مهم

  • PWI امروزه نسبت به سایر شاخص ها کمتر رایج است و رایج ترین و بزرگترین شاخص های دارای وزن قیمت داو جونز میانگین صنعتی (DJIA) و Nikkei 225 است
  • این تکنیک فقط قیمت هر مؤلفه را برای رسیدن به ارزش نهایی شاخص در نظر می گیرد.
  • تقسیم ، ادغام و تقسیم سهام بر ساختار شاخص تأثیر می گذارد.
  • نکته مهمی که باید در یک شاخص با وزن قیمت ذکر شود این است که تقسیم کننده با گذشت زمان تغییر می کند تا با ساختار فعلی شاخص مطابقت داشته باشد.

نتیجه

توضیحات فوق بینشی در مورد چگونگی ارائه PWI در مورد قیمت سهم سهام در بازار ارائه می دهد. یک شاخص به طور کلی یک تغییر آماری در نمونه کارها سهام را اندازه گیری می کند ، که نشان دهنده بازار کلی است. در سال 1896 شاخص اول ایجاد شد که امروز با نام داو جونز میانگین صنعتی (DJIA) شناخته شده است. امروزه به دلیل محدودیت های خاص در شاخص ، از محبوبیت کمتری نسبت به سایر شاخص ها استفاده می شود. علاوه بر این ، برخی از مزایا و معایب مرتبط با شاخص وزن قیمت وجود دارد.

واضح است که منعکس کننده تغییرات در قیمت سهام است اما هیچ تغییری در بازار نشان نمی دهد. برای تجارت موفق یک شاخص ، باید ساخت فهرست ها را درک کرد. اگر اختلافات و روابط متقابل بین شاخص ها درک شود ، درک قرارداد آتی بر اساس فهرست ها آسان است. در یک شاخص با وزن قیمت ، سهام با قیمت بالاتر تأثیر بیشتری بر عملکرد شاخص دارد.

مقالات توصیه شده

این راهنمایی برای شاخص وزن قیمت بوده است. در اینجا ما در مورد نحوه محاسبه شاخص وزن قیمت با استفاده از فرمول و نمونه های عملی آن بحث می کنیم. ممکن است در مورد بانکداری سرمایه گذاری از مقالات زیر اطلاعات بیشتری کسب کنید -

کتاب دستیار معامله گر...
ما را در سایت کتاب دستیار معامله گر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عزت‌الله انتظامی بازدید : 65 تاريخ : دوشنبه 7 فروردين 1402 ساعت: 12:59